zoeken
nl en de
Hartjes Meat Processing

Hartjes Meat Processing


Hartjes Meat Processing is een veelzijdig producent van producten van vers, Nederlands vlees. De productielocatie is gevestigd in Oss (Nederland), heeft een modern machinepark en een uitgebreide opslagcapaciteit. Hartjes staat bekend om zijn reepjesvlees, maar biedt daarnaast een uitgebreid assortiment aan vleesproducten van varkens, runderen, schapen en gevogelte. De productie in eigen huis garandeert een gecontroleerde en repeteerbare kwaliteit. Hartjes levert ruim 50 jaar aan (inter)nationale klanten in de retail, groothandel en industrie.
 

Hartjes staat garant voor:

 

 • Constante stroom van innovatieve producten.
  Wij werken continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten, met focus op producten voor specifieke markten (tailor made). Dit doen we in nauwe samenwerking met onze partners.

 

 • Grote productie- en opslagcapaciteit.
  Door eigentijdse innovatieve technologieën en een uitgebreide opslagcapaciteit (koel, tempereer en vries) kunnen we aan bijna alle door de klant gestelde wensen - dus ook grote volumes - voldoen.

 

 • Gegarandeerde kwaliteit.
  Scherpe controles en certificeringen garanderen dat onze vleesproducten voldoen aan alle eisen die gelden voor volksgezondheid en voedselveiligheid.

 

 • Kennis van inkoopspecificaties en aanvoerlijnen.
  Hartjes kent de ins en outs van inkoopprocedures en de vraag van de klant. Goede kennis van producten, kwaliteit en logistiek (opslag en transport) maken Hartjes tot een veelgekozen leverancier en partner.

 

 • Kostenbewust handelen.
  Meer dan ooit draait het om een scherpe prijsstelling en kostenefficiëncy. Door gestroomlijnde processen kunnen wij goed aansluiten op de ontwikkelingen in de markt. Uiteraard doen we daarbij geen concessies aan kwaliteit.

 

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  Ook met betrekking tot MVO speelt Hartjes een toonaangevende rol. Dit uit zich onder andere door het mogen voeren van het Beter Leven-kenmerk (BLK), het keurmerk voor diervriendelijkere producten. 

                                                  bekijk onze producten