zoeken
nl en de
Kwaliteit

Kwaliteit


Hartjes Meat Processing gebruikt uitsluitend vers, Nederlands vlees, van uitstekende kwaliteit en IKB gekeurd. Hartjes onderscheidt zich door productie in eigen huis. Het vlees wordt volgens eigen productspecificatie bij EEG-goedgekeurde bedrijven dagelijks vers ingekocht. De industriële verwerking garandeert een repeteerbare kwaliteit. Shockvriezen waarborgt het behoud van deze kwaliteit. Dit vriesproces zorgt er voor dat de structuur, kleur en smaak van het vlees intact blijft. Zo kan Hartjes constante kwaliteit leveren.

 

Hartjes Meat Processing werkt volgens het HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Point). Dit internationaal erkende systeem bestaat uit systematische en preventieve maatregelen. Hierdoor is de voedselveiligheid van ons vlees gewaarborgd. De medewerkers van Hartjes Meat Processing zijn opgeleid voor de bewaking van kwaliteit en hygiëne. In alle schakels van de productieketen vinden uitgebreide controles plaats. Onder andere ten aanzien van voer, transport en hygiëne. Door het bijhouden van logboeken, door alle deelnemers in de keten, kan de herkomst van het vlees altijd worden getraceerd.

 

Hartjes Meat Processing is tevens BRC-gecertificeerd (British Retail Consortium) waarbij standaard het A-level als uitgangspositie dient. De BRC-certificering (Global Standard for Food Safety) wordt jaarlijk door een officieel geaccrediteerd bureau, MPS-ECAS Certification, uitgevoerd.

 

Kwaliteitsdienst

Hartjes Meat Processing heeft een eigen kwaliteitsdienst.
Deze dienst beheert de kwaliteitssystemen en de daaruit voortvloeiende activiteiten, zoals het afnemen van een audit bij een nieuwe leverancier, het monitoren van bacteriologische gegevens van producten en de begeleiding van de productontwikkeling.

 

Certificeringen

Hartjes Meat Processing is BRC A-grade, HACCP en PVE/IKB gecertificeerd. Deze certificeringen garanderen continue kwaliteit aan al onze afnemers. Ook kreeg Hartjes in 2012 het Beter Leven kenmerk toegewezen voor haar varkensvlees en werd Hartjes in 2013 gecertificeerd door Keten Duurzaam Varkensvlees.

Klik op onderstaande logo's om onze certificaten te bekijken. 

 

                          BRC certificaat Hartjes    KDV Duurzaam varkensvlees - Gecertificeerd partner

 

       

 

Beter Leven kenmerk   Beter Leven kenmerk 
 varkensvlees          kalfsvlees                 rundvlees