zoeken
nl en de
Markten

Markten


Wekelijks levert Hartjes Meat Processing circa 200 ton gereed product, dat via verschillende kanalen zijn weg naar de consument vindt:

 

  • Snack- en vleeswarenindustrie

  • Retail

  • Groothandel
  • Export 

 

Hartjes als producent

Om producten van een gegarandeerde kwaliteit te kunnen leveren, heeft procesoptimalisatie bij Hartjes alle aandacht. Hartjes staat voor een hoge leverbetrouwbaarheid en een scherpe prijsstelling. Of het nu gaat om reepjesvlees, halffabricaten (schouders) of hulpgrondstoffen. Hartjes is de aangewezen partij voor het leveren van verse en bevroren producten voor zowel de snack- als de vleeswarenindustrie.

 

Hartjes als co-maker

Ook als het gaat goed co-makership zijn samenwerking en regievoering belangrijke succesfactoren. Deze maken Hartjes tot een veelgekozen partner. Wij leveren vleesproducten op maat aan verschillende supermarktketens in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zijn we leverancier voor inkooporganisaties, groothandels (horeca en slagers),
de institutionele markt en productiebedrijven.

 

Hartjes als exporteur

Onder de merknaam OrangeTop produceert Hartjes een breed assortiment bevroren en gepekelde producten, onder eigen merk of private label. Deze producten worden wereldwijd gedistribueerd. Meer informatie hierover vindt u op onze website www.orangetop.eu.