zoeken
nl en de
Nieuw in assortiment Hartjes: gegaarde reepjes

Nieuw in assortiment Hartjes: gegaarde reepjes


Hartjes Meat Processing, bekend om haar reepjesvlees, voegde onlangs een nieuwe productgroep aan haar assortiment toe. Het assortiment wordt uitgebreid met gegaarde reepjes van verschillende vleessoorten, met shoarmakruiden of gewoon naturel. Hartjes vervaardigt de reepjes van vers, onbehandeld vlees. Dit levert een lekker en natuurlijk product op.


Jarenlange ervaring bewijst zich

De gegaarde reepjes zijn gekruid met een uitgebalanceerde shoarmamelange. Door de jarenlange ervaring van Hartjes Meat Processing met het ontwikkelen van shoarma- en reepjesvleesproducten voldoet dit product aan de hoogste standaarden. Een mooie kans dus, voor afnemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

Verschillende markten

De belangrijkste varianten zijn de gegaarde shoarmareepjes van 100% varkensvlees of kipfilet. Deze zijn bij uitstek geschikt voor de retail en de betere horecagroothandel. Ook voor de maaltijd- en salade-industrie bieden de gegaarde varianten als halffabricaten goede toepassingsmogelijkheden. De producten zijn tevens als blokjes (24 mm) leverbaar.

 

Wilt u meer informatie over de gegaarde producten van Hartjes? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

 

> Bekijk hier de gegaarde varkensreepjes

> Bekijk hier de gegaarde kipfiletreepjes