zoeken
nl en de
Hartjes gaat verder onder nieuwe naam en lanceert exportmerk OrangeTop

Hartjes gaat verder onder nieuwe naam en lanceert exportmerk OrangeTop


Hartjes Vlees BV uit Oss gaat verder onder een nieuwe naam: Hartjes Meat Processing. Ook legde het bedrijf zich afgelopen jaar toe op een nieuwe activiteit. Onder de merknaam OrangeTop exporteert Hartjes bevroren en gepekelde vleesproducten, wereldwijd.


Hartjes wilde zich duidelijker profileren als veelzijdig producent, die sterk is in het verwerken van vers, Nederlands vlees. Daarom koos het bedrijf eind vorig jaar voor een nieuwe naam: Hartjes Meat Processing. Het bedrijf, gevestigd in Oss, heeft een moderne productielocatie en een uitgebreide opslagcapaciteit. Hartjes biedt een uitgebreid assortiment aan vleesproducten van varkens, runderen, schapen en gevogelte. De productie in eigen huis garandeert een gecontroleerde en repeteerbare kwaliteit. Niet voor niets levert Hartjes al ruim 50 jaar aan (inter)nationale klanten in de retail, groothandel en industrie.

 

OrangeTop: export van bevroren en gepekelde producten

Afgelopen periode lanceerde Hartjes een nieuwe productlijn voor de exportmarkt, onder de merknaam OrangeTop. Directeur Maarten Mathijssen licht toe: "Naast de reepjesvleesproducten en schouders - waar we bekend om staan - bieden we nu ook een breed assortiment bevroren en gepekelde producten. Producten die speciaal voor specifieke buitenlandse markten worden ontwikkeld, tegen scherpe prijzen en van constante kwaliteit." De vleesproducten worden verpakt onder merknaam OrangeTop, of onder private label. In nauwe samenspraak met de afnemers wordt vorm, inhoud en samenstelling bepaald.

De OrangeTop-producten worden wereldwijd gedistribueerd. Mathijssen: "We hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare agentschappen en transporteurs. Zij dragen zorg voor een perfecte toelevering. Binnen Europa en naar Afrikaanse landen als Angola en Ghana. Maar ook naar Midden-Amerika."

Nieuwe producten

Ook in 2012 wil Hartjes Meat Processing zich verder toeleggen op de ontwikkeling van een aantal nieuwe producten. Zo werkt het bedrijf momenteel aan gegaarde varkensshoarmareepjes voor de foodservicemarkt.